Tornspelen Juniorer 2008
 

Önneköps juniorer gjorde en mycket bra turnering i Torn den 14:e december. Efter att i gruppspelet inlett med 3 raka segrar var vi klara för slutspel och hade råd med att förlora den sista, betydelselösa matchen, vilket vi också gjorde. Där märktes det att vi inte hade något att spela för och vi gjorde vår enda dåliga insats där.

I slutspelet där de 8 bästa av de deltagande 20 lagen deltog kom vi i en riktigt tuff grupp med Veberöd, Trelleborgs FF och Skabersjö. Här inledde vi med en kanonmatch mot Trelleborg där vi med 2 minuter kvar bara låg under med 1-0 och hade några riktigt bra lägen att göra 1-1. Tyvärr slutade matchen med en 3-0 förlust mot det blivande finallaget (förlorade mot Lunds BK) Trelleborgs FF.

I den andra matchen mötte vi Skabersjö och gjorde på nytt en riktigt bra insats och knep också en poäng efter 2-2 mot Skabersjö som sedemera spelade 0-0 mot Trelleborg.

I sista matchen stod Veberöd för motståndet. Här inledde vi riktigt bra och ledde med 2-0 men tyvärr tog orken slut efter halva matchen och det var kanske inte så konstigt eftersom vi spelat 7 matcher på 5 timmar och bara haft 2 avbytare. Matchen slutade till sist 4-2 till Veberöd.

En oerhört bra genomförd turnering av samtliga spelare. Vi spelade precis till punkt och pricka som vi bestämt innan turneringen började och disciplinen i laget var imponerande. Dessutom fick vi igång målskyttet som varit väldigt trögt i tidigare turneringar. Som sagt var alla spelare jättebra men jag vill plussa lite extra för Totti i målet som var lysande liksom Conny och Robin.

I laget ingick:
Målvakt: Fredrik ”Totti” Nilsson
Backar: Hannes de Richelieu, Emil Adamsson, Tim Hansson och Glenn Malmros (Tim och Glenn spelade varannan match eftersom de var överåriga)
Forwards: Conny Malmros, Robin de Richelieu och Dennis Svensson.
Tränare: Magnus Alven
Lagledare: Daniel Nilsson
Cheerleader: Robin Dehlin

Resultat: Gruppspel
ÖIF - Hardeberga 1-0, Målskytt:Conny 1
Gislöv - ÖIF 2-3, Målskytt: Conny 3
ÖIF - Brantevik 2-0, Målskytt: Robin 2
St. Harrie - ÖIF 7-2, Målskyttar: Dennis 1, Robin 1

Resultat slutspel:
Trelleborgs FF - ÖIF 3-0
ÖIF - Skaberjö 2-2, Målskyttar: Conny 1, Tim 1
Veberöd - ÖIF 4-2, Målskyttar: Hannes 1, Dennis 1

 
(Daniel Nilsson, 16 dec 2008)
 
<<Tillbaka till Herrar 2008
 

___________________________________________

Om du kommit till denna sida via en sökmotor klicka här